top of page

De avonturen van Morris en Muis
Morris en Muis zijn elkaars beste vrienden. Morris is een monstertje van zo’n tien centimeter groot. Hij doet stoer, maar heeft een klein hartje. Morris is verstandig en maakt graag de plannen, maar vindt het lastig als de dingen anders lopen dan zoals hij ze heeft bedacht. Muis is de emotionele van het stel. Hij kijkt graag de kat uit de boom, maar als hij dat eenmaal heeft gedaan, is hij niet meer te stoppen.

MM1-cover-hands.png

Morris en Muis gaan op reis
Als Morris aan Muis vraagt of hij mee wil gaan naar zee is Muis niet meteen enthousiast. Hij vindt het gezellig thuis en heeft net eikeltjesthee gezet. Toch gaat Muis met Morris mee, want hij heeft de zee nog nooit gezien. Wanneer Muis de smaak van het reizen eenmaal te pakken heeft, is het Morris die erop moet aandringen om weer naar huis te gaan.

Een aandoenlijk verhaal over vriendschap, heimwee en het overwinnen van angst.

MM2-cover-hands.png

Morris en Muis sturen een brief
Nadat Morris op de kalender ziet dat zijn tante Toos bijna jarig is schrijven hij en Muis haar samen een brief. Als de vrienden met de brief, een envelop en geld voor een postzegel naar het postkantoor in de stad gaan, lopen de dingen alleen niet zoals gepland.

Een leuk verhaal met een verrassend einde, over hoe het leven soms een loopje met je neemt.

bottom of page