top of page
logo-tijdelijk-mm.png
  • David van Loopik-Bercovitz

Daar zijn ze dan!

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022

Nadat ik voor onze dochter Maya het geboortekaartje had ontworpen, vroeg mijn vrouw Keren me of ik het niet leuk zou vinden om in dezelfde stijl een kinderboekje te schrijven. Vandaag, bijna zes jaar later, kwam een man met een steekwagentje twee dozen bezorgen met de ‘auteursexemplaren’ van mijn twee prentenboeken ‘Morris en Muis gaan op reis’ en ‘Morris en Muis sturen een brief’.


Supertrots ben ik! Wat is het bijzonder om de boeken eindelijk vast te kunnen houden en door te kunnen bladeren. En wat zijn ze mooi geworden. Hartelijk dank aan Uitgeverij C. de Vries-Brouwers in Antwerpen!


Ben je benieuwd naar de avonturen van Morris en Muis? Mijn boeken zijn te bestellen via alle grote online boekhandels, maar ook, beter nog, bij de lokale boekhandel. Ga naar zoekeenboek.libris.nl om te zien bij welke boekhandel bij jou in de buurt je de boeken over Morris en Muis kunt bestellen. #morrisenmuis #steunjeboekhandel #koopnueenboek


53 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page